ReFlex 3D Plus


Ongeveer 1 op de 3 vrouwen in de EU en VS bevallen via een keizersnede (EU: 1 op 4, VS: 1 op 3). Vrouwen die vaginaal bevallen zijn 47% keer meer genegen om te borstvoeden in tegenstelling tot vrouwen die bevallen via een (geplande of herhaalde) kiezersnede.

Het is bekend dat een keizersnede de melkproductie negatief kan beïnvloeden doordat moeder (buik)pijn, ongemak, vermoeidheid of stress ervaart. Wanneer baby na de keizersnede slaperig of lusteloos is en niet makkelijk aan de borst gaat dan is het verstandig de melkproductie op gang te brengen met een borstkolf.

Horigen 3D Plus ReFlex (Rest / Rusten en Flexibel) Sectio schilden maken het mogelijk om melkproductie te stimuleren en te onderhouden terwijl je comfortabel, achterover leunend in de kussens of op je zij ligt. Je kunt kolven zonder voorover te hoeven buigen om jouw kostbare in een fles te laten lopen en zonder vervelende lekkages.

In deze houdingen ontzie je de buikwond, heb je minder stress en pijn en voorkom je een (langdurige) lage melkproductie.

Heb je last van pijnlijke tepels en lijkt geen enkel schild te passen dan is ReFlex een mooi alternatief. De speciale 3D Plus ReFlex schilden werken met ‘onderdruk’ zodat ook de tepels ontzien worden van aanraking door de tunnel van het schild.

ReFlex 3D Plus kolfset na een keizersnede

PIJNLIJKE tepels?

Heb je last van gevoelige tepels en lijkt geen enkel (traditioneel) schild te passen dan is ReFlex een mooi alternatief. Het speciale 3D Plus ReFlex 40° schild werkt met ‘onderdruk’ zodat de tepel nooit de tunnel van het schild kan raken.

Een klein beetje extra Horigen aandacht voor jouw tepels = Plus.


ReFlex 3D Plus borstschlld